Det er ganske vidst

Det er ganske vidst

Der går den pige, som er sær, det er hun – Hun går og drømmer for sig seeeelv (…)

Ååååh jeg føler mig helt som et barn igen! Hvis ikke I allerede har gættet det, så er det fra Skønheden og Udyret “Belle”. Jeg kan VARMT anbefale alle der elsker at gå i teater eller Disney at se stykket. Jeg var helt og aldeles målløs. Kostumerne og rekvisisterne var så gennemtænkt og så kreative!!!! Det var fortryllende, magisk og en oplevelse uden lige! Jeg kan slet ikke udtrykke det nok, hvor meget jeg ønsker at se det igen.

Det tager mig tilbage til min barndom, hvor jeg levede i en disney verden. Noget jeg satte mest pris på dengang og stadig gør er, at se en Disney film, og drømme sig væk til en verden, hvor der er masser af liv, sjov og musik! Lumiére er absolut min yndlingskarakter, og er fuld af liv! Preben Kristensen, var jeg begejstret for at se live! Han er sådan en inspirerende mand og morsom! Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor meget jeg elsker Disney og specielt Skønheden og Udyret. Der er en masse alvorlige emner og moraler i udover den er baseret på en kærlighedshistorie,  og desto ældre jeg bliver, forstår jeg at sætte pris flere og flere ting i livet. Det giver stof til eftertanke.. Jeg var inde med min kusine Emma og venninde Marianne, og vi var alle tre rørende enige at vi måtte mere i teatret! Man skal ikke undervurdere hvad et teater kan, hvad stemning det giver, og hvilken CHARME det har!  Jeg har altid haft en idé om at det har været lidt overklasse snobberi at gå i teatret og forbundet det med noget meget fine mennesker gjorde. Jeg kom dog til at tænke over hvor en smuk kultur det er, og ‘hobby’ for den sags skyld. Istedet for at man laver de typiske ting i fællesskab, er det en fantastisk og anderledes måde at komme hinanden ved, og få åbnet op for nogle samtaleemner, man normalt ikke snakker om.

Når jeg sidder og mærker efter, var noget af det jeg også nød mest, atmosfæren! Iiiiih hvor vil jeg gerne afsted igen og jeg er tæt på at se samme stykke igen, bare fordi det vækker så mange minder i mig. Må være ærlig og indrømme jeg selfølgelig sad og sang med på alle sangene og græd også til sidst, når trolddommen bliver ophævet, og udyret bliver omvandlet til en prins. Det var så smukt..

Tak til det Ny Teater for en mindeværdig og vidunderlig aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ganske vidst