Det er ganske vidst

Minder

Puha ..

Det er simpelthen så farligt at tage sin computer, og kigge alle sine billeder igennem fra, en hel livsstid. Se hvor man begyndte og hvordan man har ændret sig med tiden, lidt skræmmende faktisk, men det har selfølgelig også været godt på nogle punkter. Der kommer en nogle forskellige billeder, i dette indlæg, så er det sagt med det samme og beklager hvis der er fejl og almindelige komma fejl men klokken er for mange til at rette i det haha :o) ! Bær over med mig :-*

Dette billede er fra 2005, sammen med min dejlige pige Line <3 Der var kun sjov og ballade, og det vi nok er mange, som husker fra dengang er CLUB10. Det var tider. Lige nøjagtig denne aften, var dengang fra Anna David kom ud med hendes “Fuck dig” single – Det var et hit dengang hehe. Det var til gengæld også dengang de første kærester kom i spil på både godt og ondt, og man kørte rundt i sin forelskelse – Det fyldte meget i mit hjerte, kan jeg tydeligt huske. Det var også en hård periode, da der blev skiftet godt ud i veninderne pga. blandt andet valg, man ikke rigtig forstod konsekvensen af i en så ung alder. Jeg kan vidst godt tillade mig at sige det var en følelsesmæssigperiode for mange jeg kendte men må være ærlig og sige jeg ikke havde været den foruden.  Der skal være en stor tak til min familie for at tøjle en pige, som mig i den alder, for jeg ved at jeg ikke har været nem at danse med. Når jeg ser tilbage, ville det være forkert af mig ikke også at sige jeg har været respektløs overfor mine forældre i mange tilfælde fordi jeg mente, at jeg havde kunne tillade mig det. Så dumt… Ikke noget jeg kan anbefale andre unge at være!

Jeg begyndte dengang at ‘hænge ud’ med dem fra 10’ende klasse, og fik nogle skønne bekendtskaber derfra! En af dem var især Simon! Simon kendte jeg dog allerede forinden, igennem en anden gammel ven, og vores venskab blev stærkt efter den tid.  Gud hvor havde vi det morsomt! Best friends!! Det sjove var jo, at vores familier kendte hinanden, og vi faktisk allerede havde leget sammen tilbage i sandkassen hehe.  Må være ærlig og sige, det ikke er noget jeg husker! Som tiderne flyver afsted.. Vi ses desværre ikke så meget længere, vi har begge hver vores liv at tage os af men vi har altid hinandens ryg og et tæt venskab! Det forsvinder ikke bare sådan uden lige. Det tog også hårdt på venskaberne da min daværende kæreste og jeg gik fra hinanden, og vandene blev delt til at begynde med men fandt stille vej tilbage med tiden. Ååååh sikke en gruppe af venner vi havde! Timmy, Anders og alle de andre – der var ikke noget vi ikke kunne sammen!  Flere har fået børn nu, lever familielivet, og hvor er jeg glad på deres vegne! Det er helt fantastisk at se, og høre hvordan det er gået dem alle.

 ​

Gymnasie tiden. Oh my dear lord hahaaaa 😀 Sikke en klasse jeg gik i, med fuld af liv. Gud hvor jeg knoklede dengang med at være med i timerne og være dygtig nok. Spørger du en af dem jeg kom rigtig godt ud af det med, ville hun nok kalde mig for spørge Jørgen! Jeg spurgte meget, for der var en masse jeg ikke forstod. Jeg gjorde virkelig mit bedste men jeg duede bare ikke til at sidde stille så lang tid af gangen. Min indlæringsevne er forbedret meget siden da – Jeg elsker at sidde på skolebænken og lære!!! Mange ville nok kalde mig kæreste kedelig, det var jeg nok også men følte ikke et behov for at skulle deltage til alle skole arrangementer. Set i bakspejlet, kunne det have været klogt at have været mere social 🙂 Inden 3.G var afsluttet havde jeg været på studietur og højniveau tur til Bacelona og Madrid, se det var en oplevelse for livet. 2 byer jeg rigtig gerne vil se igen.

Efter gymasiet skulle jeg ud på arbejdsmarkedet og tjene nogle penge. Det hang mig ud af halsen at studere! Så dagligbrugsen Ørholm blev mit 3. hjem for nogle år, og jeg var så heldig og privilligeret, at arbejde sammen med min bror og bedste ven Simon.  Det var vores lille familie hehe.  Jeg fik flere og flere venner i den tid, mange forskellige venner vil jeg nok nærmere sige. Alle disse år var med til at udvikle mig personligt og fagligt, og jeg fortryder intet ! Jeg møder stadig en del af disse personer, og hver gang vi ser hinanden, smiler vi fra hjertet. ..

Jeg har sandelig fået brugt en masse krudt med alle de oplevelser jeg fået, og alt det jeg har medvirket i. Amen jeg har billeder fra så mange ting. Alle skal i hvert fald have et stort tak for at have været en del af mit liv – uanset hvad.

Jeg bliver så rørt over, at have kendt så mange dejlige mennesker, på trods af dårlige stunder og oplevelser. Jeg kan ikke lade være med at savne jer alle! En pige, som skal have meget ros, er min dejlige veninde Marie, hvis ansigt går igen på RIGTIG mange af mine billeder hehe. Tak fordi du har fulgt mig så langt henne af vejen! Elsker dig virkelig 🙂

Bliver nød til at runde af her, for jeg kan virkelig blive ved. Jeg kan ikke få mig selv til at slette nogle billeder fra min computer, for jeg elsker at se udviklingen, og så er det samtidigt rart at grine lidt af på dårlige dage hehe.

Det her er vidst et indlæg man kan kalde for alt og intet – for mig et det ALT.

Det er mit liv i billeder og jeg vil glæde mig til at få mange flere gode minder, som jeg kan tage med mig <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ganske vidst