Positivitet og styrke

Alt & intet

Åh ja..

På forhånd kan jeg lige så godt sige dette indlæg i min kære dagbog, bliver ikke et et specifikt emne men mere om nogle af de ting der er hent de seneste dage og hvordan jeg har det – så hvis du tænker “shiit det magter jeg ikke” jamen så er det helt okay du ikke læser videre 🙂

Sidder lige pt og knokler røven ud af bukserne med forberedelser til min eksamen. Side spring men fik mine standpunktskarakterer i dag, og fik 12 i salg og service og IT og 10 i erhvervsøkonomi. Jeg er faktisk ret stolt af mig selv og det jeg har vist jeg kan præstere når der virkelig er noget jeg brænder for. Nå men som sagt et lille sidespring hehe…

Jeg fik mig dog lidt af et chok igår da jeg kom hjem fra arbejde omkring kl.22.30. Jeg kommer ind i opgangen og op ad trapperne, og på et tidspunkt kigger jeg op fra trappetrinene og dér ligger der en stor killing og kigger på mig mens den miaver. Ja mit hjerte hoppede lige en gang og jeg var ikke ét sekund i tvivl om den i hvert fald ikke skulle ligge i en kold opgang at sove!! Så den tog jeg pænt med op i lejligheden, og så kunne jeg i ro og mag finde ud af hvem ejeren var dagen efter. Jeg va meget fristet til at beholde den men vidste godt at nogle mennesker måtte savne deres lille kat. Der gik lige nogle timer med det, og det var helt rart at have en kat i lejligheden igen <3 !! Skønt med lidt liv på den måde. Jeg syntes det giver en indre ro! Jeg fandt så i dag ejeren, og fik besked på bare at sætte den ud igen. Ikke at det huede mig specielt men kender flere som har udekatte og oftest ser jeg de vender hjem igen efter de har oplevet verden lidt. Sidder nu med en følelse af at her hurtigt blev tomt igen og hvor meget jeg savner at have kæledyr. Savner min Max!

..Jer som stadig læser med, må kende følelsen af at have så mange tanker, frustrationer, desperationer, styrker og udfordringer på en af samme tid, kørende rundt i hovedet. Hvor står man, hvad skal man blive til, hvem er man, hvor er man om 5 år eller hvor vil man være om 5 år. Det ved jeg I må 🙂 Det er det jeg syntes er rart med min blog – at kunne skrive om nogle ting som I faktisk også kan relatere til. Det er vigtigt for mig og det betyder også vi har et fælleskab uden måske at vi kender hinanden 100%. Jeg er stolt og glad for at se min bror og svigerinde have det så godt og hvile så meget i dem selv, at intet andet betyder noget, sådan rigtig. Et bevis på at man ikke nødvendighvis behøver have en tankegang med at man skal nå det hele og stresse over sit liv men tage det som det kommer. De er bestemt et forbillede for mig!

Jeg har haft en okay uge indtil videre, den kunne skam have været sjovere. Jeg havde til gengæld en dejlig start på denne uge, min mandag topper alt 🙂 <3 !! Selfølgelig også at have set de fantastiske karaktere i dag hehe. Skal til L.O.C koncert i weekenden med min svigerinde og bror. Det ser jeg frem til og jeg håber det bliver en aften med en masse sjov, snak og glæde! Har i hvert fald ikke behov, tid eller kræfter til andet! Jeg er positivt indstillet og det skal nok komme mig til gode! Jeg forventer ikke men håber. Det bliver ellers en travl weekend med en masse forberedelse til eksamen og powerpoint.. Se dét glæder jeg mig ikke til! Er absolut ikke en haj til den slags!!!!

Som I nok kan læse, så har jeg en del der flyver igennem mit hovede. I aften er det ikke et kønt sted at være hehe. Det må være på tide at komme i seng tænker jeg, falde lidt til ro og i søvn, så jeg kan forsvinde ind i en drømmeverden af stilhed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Positivitet og styrke