Vær din egen

Året der gik

Ark ja så er vi her igen 🙂 !! Endnu et år er gået, og et år ældre er vi alle også blevet. Som tiden dog flyver afsted og hvor så vi os selv være, for et år siden?

Tjo jeg havde nok ikke regnet med at være hvor jeg er i dag, på godt og ondt.. Det har været et meget turbulent år må jeg sige, og det er jeg sikker på mange af mine kære også vil give mig ret i. Jeg har godt nok været en forvirret pige i år, og var så meget i tvivl tidligere på året hvad der skulle ske med min karriere i fremtiden. Nu sidder jeg er igang med en uddannelse – hvad sker der for det 🙂 !! Wuuuhuuu! Nogle af mine nærmeste er selv begyndt at studere igen mens andre i år er blevet færdige med deres – STORT TILLYKKE TIL JER ALLE <3 Det er så godt gået! Følelsesmæssigt har det været lidt af en ruschebane, der som alle andre går meget op og ned! Er taknemlig for alle som har støttet mig og hjulpet mig igennem de svære tider.

Jeg har endelig fået min hellig birma <3 Min lille prinsesse Emma, hun er højt elsket og en lille terrorist hehe. Glæder mig til at hun skal have selskab af nr.2 på et senere tidspunkt når der er midler til det! Måske kommer der små killinger – who knows :O !!

Glæder mig itl en ny start og en masse go energi i det nye år! Har ellers haft nogle dejlige oplevelser i år! Været i teateret og stand up amen altså hehe. I det nye år skal jeg meget mere i teateret og have nogle kulturelle oplevelser! Sikke voksen jeg er blevet hahaha. aargh overdrivelse måske 🙂 .. I år kom jeg godt igang med at styrketræne og er rimeligt hooked på det nu og ser frem til at få en flot tonet krop! Det er stadig svært at skulle spille så sund hver dag, nogle gange har man altså bare lyst til lidt klam mad!! Ellers syntes jeg faktisk at jeg spiser ret fornuftigt.

Håber virkelig I har haft en dejligt år, selvom nogle af jer ligesom mig selv har haft nogle hårde tider men er kommet stærkt igennem dem. Jeg ønsker jer alle sammen held og lykke i det nye år og håber at se mange flere af jer lidt mere <3 Vær dem i er og nyyyyd det! Vær glade og sæt jeres egen dagsorden  – I er jeres egen skaber af jeres liv og hvad det skal indeholde! Dit liv indeholder hvad du mener er godt nok til dig, så hvis du mener noget skal skiftes ud så gør det! Vær go ved dig selv.

Rigtig godt nytår til jer alle sammen derude<3 ..  Pas nu godt på hinanden og værdsæt jeres kæreste 

newyear

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vær din egen