Alt & intet

Vær din egen

Dette blog indlæg munder ud i lidt jeg har oplevet på det seneste men samtidig et emne, som jeg har skrevet om før. Så vær sød når I læser det, lad være med at kom med for hurtige konklusioner på det jeg skriver – er træt af den slags mennesker og mit liv er for kort til at skulle indholde flere af dem. Vi har så mange forventninger til hinanden og vores omverden, nogle kan leves op til mens andre (desværre) ikke kan og ud fra det må man gøre op med sig selv, hvad der vægter højest og for den sags skyld også om det er noget man kan leve med på længere sigt.  På trods af vores store kærlighed til vores medmennesker og nærmeste, skal der nogle gange også andet til at få det hele til at spille.  Så fortæl gerne mig hvad du selv tænker om hvor langt man skal gå og skubbe sine egne grænser. Hvad tænker du? Verden indeholder tilskuere -mange passer dem selv og blander sig ikke i andres sager, når de ved de ikke skal mens andre desværre går over grænsen en gang i ml. Jeg har af en slags rådgiver lært, at man skal blive på egen bane halvdel, især fordi man ikke, inkl. mig selv, styre andre og hvad de vælger at gøre. Det et piv svært men det er faktisk en go’ måde at lære hvad man kan ændre, gøre ved, kontrollere og bestemme – et godt værktøj til at lære om grænser og se hvordan mennesker i virkeligheden er. I det sekund du begynder at blande dig i andres liv, så er du gået over din egen bane halvdel, og bevæger dig ind på et område, du for det første sikkert ikke aner noget som helst om, og for det andet ikke er dit at kontrollere over.

Det er så vigtigt at huske på hvem man er og hvor ens grænser er. Begynder man at lade andre skubbe til dem, kan du risikere ikke at kende dig selv længere. Hav tillid til hvad du gør er det rigtige for dig, også selvom det gør ondt at skulle sige farvel til nogle som betyder meget for dig. Den eneste du kan stole på, er dig selv – du kan kun håbe, at du kan stole på dine medmennesker.  Tro på at du er lige så god hvis ikke bedre end resten og vær din egen. Sæt din egen dagsordren og lev efter dine egne regler. Find nogle der kan følge med dig, og som kan støtte dig i alt,  og som elsker dig for den du er. Følg dit hjerte men lyt også til din sunde fornuft for hjertet kan hurtigt lede os på afveje.  Vær den du gerne vil være men gør det for dig selv og ingen andre.

uu

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt & intet