Min start på året 2015

Gør det selv

Kender I det når man får en “lille” hjerneblødning og tænker “fedt, det gør jeg da bare selv!”?

Det er atter sket for mig haha, og jeg har det lidt med at have mange projekter jeg rigtig gerne vil, men de færreste jeg rigtig får sat igang men ikke denne gang – denne gang gør jeg det 🙂 ! Jeg har i nogle år fulgt med i moden med det, at skulle have træ borde, og jeg har i øjeblikket ikke økonomi til at gå ud og købe et af de helt vildt lækre borde af eg. Så jeg har besluttet mig for at lave mit EGET bord, men af sorten gran! Det bliver spændende hehe. Jeg har været en tur i silvan og købt både træplade, sandpapir og hvid træ olie, bordbukke fra IKEA (længe leve), og jeg er meget spændt på at begynde på projektet i påsken.

2015-03-27 18.42.01_resized

Og jeg må være ærlig at sige, at jeg som rigtig mange andre også er ret vild med de hvide moon stole så selvfølgelig er det dem jeg må have! Så jeg skal i aften samle stole!! Jeg føler mig som et barn til juleaften – tænk at der skal så lidt til 🙂

58102070L

Jeg er til gengæld også ret nervøs for det her “bygge bord” projekt fordi jeg helst gerne vil undgå at gøre noget forkert! Dog finder jeg jo kun ud af det, ved at forsøge! Det bliver rart at få nogle dage fri her i påsken så jeg kan koncentrere mig om det 110%.

UH UH!!! Weee, det er jo påske lige om hjørnet, og hvor jeg dog glæder mig! Det dufter endeligt at forår, og blomsterne er ved at få knopper!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min start på året 2015