Livets lange læring

Min start på året 2015

Så kom dagen hvor der endelig kom styr på de sidste detaljer hvad angik min blog, og jeg fik overtaget mit domæne navn.. WUHUUU 🙂 Nu er jeg officielt blogger på bloggersdelight.dk og hvor er det fantastisk og ikke mindst let at finde rundt herinde.

Tak til alle  jer, som stadig følger med i hvad jeg går og laver <3

Åh nu skal I rigtig høre hvad der er sket for mig, her på det sidste! Jeg havde den værste start på året! Jeg var så uheldig at blive opsagt fra en handelsvirksomhed og så stod jeg pludselig der, uden hverken job eller elevplads. Må være ærlig og indrømme at jeg kæmpede en brav kamp med at holde hovedet højt og begyndte på et tidspunkt at tvivle på hvor heldig jeg ville blive, for at finde den perfekte elevplads for mig – men så skete det mest fantastiske. Jeg blev i torsdags, sidste uge, ringet op, og spurgt om jeg ikke ville komme til elevsamtale hos MATAS dagen efter, hvilket jeg klart sagde ja til. Jeg havde den bedste samtale og allerede nogle timer efter, ringede hun tilbage og tilbød mig både elevplads og ufaglært fuldtidsjob indtil elevopstart til efteråret – med opstart allerede mandag.. JA TAK sagde jeg 🙂 !!! Mandag morgen møder jeg og får derefter at vide de havde besluttet sig for allerede NU at ansætte mig som butikselev, hvilket jeg var helt i chok over! Så fantastisk, kan slet ikke få armene ned, hehe. Så i mandags begyndte jeg som elev i MATAS og ser meget frem til at være uddannet materialist <3 Det er lige noget for mig, at snakke med kunder og samtidig rådgive dem og valg af produkter. Weee 🙂 <3 Jeg kan se mange fremtidsmuligheder indenfor MATAS og er lykkelig over at have fået en elevplads i deres virksomhed. Tak til jer som har været nede og besøge mig på lyngby hovedgade i disse dage. Dette er min start på år 2015, alt tidligere.. det er li’meget!

tis

Inden jeg lukker ned for i aften, bliver jeg nød til at sige stort tillykke til min dejlige bror og svigerinde med deres lille nye bebs, og endnu en dejlig niece til mig <3

Sov rigtig dejligt alle sammen 🙂

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livets lange læring