Gør det selv

Endnu en højtid veloverstået

easter-pictures_114638950

Skyfri himmel, sol, familie, venner og kærlighed, hvad kan man få som er bedre end det! Så er endnu en påske veloverstået, og hvor har den bare været fantastisk! Jeg tog i torsdags, i sommerhus ved sjællands odde og har tilbragt dagene heroppe med min skønne familie. Ligesom så mange andre, kan man vidst godt sige man har fået en masse lækker mad og ikke behøver mere nu hehe. 🙂 Jeg havde så hårdt brug for at komme lidt væk fra alt det, som til daglig fylder i mit hoved og jeg kan virkelig mærke, at jeg har været tilstede og nærværende hos min familie. I den sidste tid, hvis jeg overhoved kan tillade mig at bruge ordet sidste da det har været meget mere, været fraværende og ikke kunne finde overskud til at ses med familien – Er vældig glad for at have genvundet det overskud jeg havde tabt, og vise hvor meget jeg elsker dem! Min lille niece Liva, er da bare så fantastisk skøn og jeg tror at hun har haft det som blommen i et æg heroppe på landet hehe. Min anden niece Laura, fik igår brev fra påskeharen om at hun i dag skulle på skattejagt og hvor var hun glad da hun fandt frem til påskeharens gavekurv :p Det er dejligt at se smilet på så små børn.

Nå påske .. Sad i dag og tænkte på hvor mange af os som efterhånden fejre påsken af den oprindelige årsag eller om det “bare” er fordi det er blevet en almindelig tradition, for hyggens og børnenes skyld, at den bliver afholdt. Oprindeligt er det jo på grund af kristi opstandelse men jeg må da være ærlig at indrømme at jeg ikke skænker det en speciel stor tanke, og at det for mig netop er en tradition, for at familien hygger, spiser en masse mad og får et par snaps. Det, og så fordi det er morsomt at se de små glæde sig over påskeharen! og nej jeg syntes ikke det er synd at man fortæller påskeharen findes! Børn har godt af at bruge deres fantasi lidt og give dem noget at tro på.

bet

I aften står den på filmen Alle for to, på TV2 og hvor jeg glæder mig til at se den haha. Inden da skal der lige spilles Bet your brain, hvilket er sådan et morsomt spil. Jeg er forresten kommet langt hvad angår den bordplade jeg sidst bloggede om – bare vent til det endelige resultat ! Fandt også et godt fund på loppemarkedet igår 🙂 ..

Har fået trænet en smule, men mere er det så bestemt heller ikke, så det bliver dejligt at komme hjem i trænings centret igen! Det bliver nu hårdt at komme hjem igen, og skulle finde hoved og hale i alt og starte om igen. Går en lys tid i møde, og det er det eneste jeg fokusere på – jeg ved, jeg ikke er alene <3 Hav nu en rigtig dejlig 2. påskedag i morgen drenge og piger:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør det selv