Endnu en højtid veloverstået

Se fremad

Hvordan er det bedst muligt at se fremad og bevæge sig i den rigtige retning uden at man føler, at man bliver trukket 3 skridt tilbage istedet for 3 frem?

Fortiden er noget, som for mange spøger i deres nutid, og meget svært ved at give slip på, for at kunne fokusere på sine mål og fremtid – hvad enten om det er bekendte, kærester eller gode venner. Jeg har før hen følt mig tynget af fortiden, og brugt meget energi på at koncentrere mig om den, men med alderen er jeg blevet bevidst om at det er noget man bliver nød til at være mindre optaget af, for at kunne bevæge sig fremad. Jeg siger ikke at man skal glemme hvor man kommer fra, for det er takket være alt det der er hent os, som har formet os til dem vi er i dag. Jeg har kendt en masse dejlige mennesker i mit liv, men desværre har nogle af dem ikke været gode for mig og derfor har jeg fravalgt deres venskab. Der kan være adskillige årsager til at man er nødsaget til at give slip. Det kan enten være du er 5 skridt længere fremme end din kammerat, og i stedet for at følges ‘op ad stigen’ trækker vedkommende dig ned, eller måske har de bare en hel anden tilgang til livet – sørg for at skab din egen fremtid, den kontrollere du selv.

På et tidspunkt i livet, opdager vi i nogle tilfælde at vi “desværre” er på vej i en anden retning end vores medmennesker.  Det er blandt andet det som gør at vi mennesker også har tendens til at vokse fra hinanden, hvilket ikke er en skidt ting nødvendigvis! Vi vil alle sammen forandre os igennem vores liv og det er en skøn udvikling der former os som individer.

Det korte og det lange er at vi skal huske på at omgive os med mennesker der hjælper os og ikke holder os tilbage for at nå de mål og den fremtid vi bestræber os efter.

Skab dig selv!

oo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en højtid veloverstået