Lyse tider

Wait for it..!

Spændende .. Spændende.. Kender I ikke det når man føler det hele bare er op ad bakke og det ingen ende vil tage?

Guess what .. Gode ting kommer til den som vil knokle for det, og når det sker – går det pludselig den rigtige vej og det bære frugt!

Jeg havde personligt et langt år, sidste år, og jeg sad med en følelse af at have ramt muren og egentlig ikke vidste hvad helvede der skulle ske med noget! Det er så vigtigt at man kan hive sig selv op og sige “hey, du kommer sku ingen vej med den der attitude – så tag dig sammen eller lad være med at brok dig over ting du ville ønske du havde men som du ikke alligevel ikke vil knokle for at få” . Tingene kommer ikke af sig selv, og ønsker du at ændre din tilstedeværelse er det kun dig selv som kan gøre noget ved det, for der er ingen andre der kan gøre det for dig! Dermed sagt, så kan jeg mærke at der er sket gode ændringer i min hverdag, og jeg arbejder fuldt ud på at få det liv jeg ønsker.

Så shout out til dem som ønsker rigtig mange ting for jer selv, men ikke ved hvor I skal begynde – start med dig selv, din egen tilgang til livet, din ege
n energi! Hav en positiv attitude, og hvis du kan mærke andre omkring dig kun har negative ting at sige, så overvej om de er gode for dig. Negativ energi smitter al for meget af og kan sætte en stopper for dig hvis du tillader det. Når den del er klaret, kan du begynde at arbejde videre med hvad du vil have ud af dit liv! 🙂

Jeg har en masse “projekter” som jeg arbejder på og det kommer til at kræve mange timer. Det kommer måske til at gå udover tiden med familie og venner, der  er trods alt kun er 24 timer på et døgn! Jeg glæder mig til at kunne fortælle nærmere om dem, når jeg ved om det bliver aktuelt for mig eller ej 🙂  Det bliver et vildt år med rigtig mange nye bekendtskaber og kontakter, hvis jeg kan få det hele til at løbe rundt.

Hav nu en fantastisk tirsdag og hvis ikke du allerede har det, så få det! Tænk på det positive ved livet – Hvis det gavner dig, så tænk på 5 ting der er gode i dit liv og gentag dem i dit hoved om så flere gange og vær taknemlig for dem <3

nn

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyse tider