Sårbar

Det bedste som findes i verden

Sidder her og smiler ved mig selv og bliver meget rørt.. Jeg har lige set en film, og netop fordi jeg er så meget i kontakt med mine følelser så kan jeg ikke lade være med at lade tankerne vandre og blive fyldt op med glæde hehe 🙂

Vi er så mange individer i denne verden, og vi længes alle efter at høre til – uanset hvad måde, hvad enten det måtte være i en familie, i en skare af venner, en partner eller andre relationer. Jo vi hviler i os selv og er uafhængige, men vi er sociale væsener, og derfor tilbringer vi rigtig meget af vores tid sammen med andre mennesker. Vi nyder andres selskab og vi elsker at grine sammen med dem som betyder noget for os (det kan endda også “bare” være nogle som har vækket vores interesse kort) Jeg kalder det en form for forkærlighed til det sociale.

Jeg skrev for et par dage siden et meget personligt indlæg om noget, som havde været svært for mig, og hvordan jeg den dag i dag hviler i mig selv – tager tingene som de kommer, og bare nyder min tilstedeværelse! Når det så er sagt.. Lige så høj man kan være på et individuelt plan og tilfreds med livet, så er følelsen af kærlighed ubeskrivelig! Jeg onder alle at ha’ prøvet at være forelsket og smile bare ved tanken om vedkommende. Åh det er det dejligste… At stå et sted, i en situation, hvor man burde være tilstede, og nogle kigger på dig og siger “hvad står du og tænker på, siden du står og har et væg til væg smil?” hehe.. jaaaa, det er lidt sødt når den slags sker. Har nogle veninder, som har det på den måde, og hvor er jeg glad på deres vegne! Man skal virkelig have oplevet den slags forelskelse for at kunne forstå den… ((..tankestrøm…)) At have én som kan få dig til at smile, selv når du ikke føler for det, en som kender dine svagheder men udnytter dem ikke, en som elsker dig ubetinget, som støtter dig i alt, en som kan få dig til at grine, en som får dig til at føle dig set og hørt, og en som syntes du er det smukkeste i verden…  Jeg er ked af at sige det .. nej det er jeg egentlig ikke! Det er den ABSOLUT FEDESTE følelse i hele verden!!

Uanset om følelsen af kærlighed munder ud i familie, bekendte, venner eller kæreste så er det bare “the shit” 🙂 hehe. Vi oplever alle kærlighed forskelligt og hvordan vi tolker den er også meget individuel. Lad os nu bare alle være enige om at personer som får os til at smile, får os til at føle os i live – og det er dén kærlighed som har værdi. Brug tiden med dem som inspirerer dig, gør dig glad og får dig til at føle dig værdsat! Kan I alle have en rigtig dejlig weekend!

2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sårbar