Jagten og hurtig sukker

Lad mænd være mænd

Nu har jeg lige set et program på DR2 med mænd som snakker om deres kærester og hustruer, og hvordan de har fået frataget deres “manhood” af selv samme. Jeg kan blive lidt irritabel over disse “typer” kvinder som fratager deres mænd retten til at have et liv ved siden af parforholdet. ((Jeg er selvfølgelig godt klar over at det også sker den anden vej, men nu tager jeg udgangspunkt i mit eget køn, da jeg ser og hører flest af disse situationer!))

 Jeg kan godt forstå at nogle mænd er bange for at involvere sig for meget i én kvinde hvis de frygter at deres liv vil gå i stå – dog skal det også siges hvad det angår at, de trods alt selv spiller en stor rolle ifht. om de bare indordner sig, eller om de tager sig sammen, og står fast ved at de har et liv ved siden af også! Det er så vigtigt for et forhold at man kan lave ting sammen men især også hver for sig. At fyren kan få lov til at passe sine hobbyer som at træne, ses med drengene og hvad det ellers måtte være! Nogle kvinder kan være kvælende og vil helst gerne have han er sammen med hende 24-7. Hvor må det være kedeligt!! I mit næste parforhold skal der være plads til at han kan passe sit og jeg kan passe mit! Vi skulle også gerne have noget at snakke om når vi så endelig ses så det ikke bliver den sædvanlige kedelige snak om de små daglige rutiner osv. ((Hvis du føler dig stødt af det som jeg skriver, og føler du skal gå i forsvar, så har jeg nok ramt rigtigt)) I et parforhold er det vigtigt at huske sig selv, ens behov, og værdier for ellers har du mistet dig selv, og hvem bryder sig egentlig om det? Jeg har desværre prøvet det en gang, og det er da noget af det værste og jeg ønsker det ikke for nogle. Jeg fik den gang nogle værktøjer til at passe bedre på mig selv og har husket på mig selv lige siden!

Så giv ham nu plads til sine hobbyer og værn lidt om dine egne også – I sidste ende vinder du på det, fordi du viser du respektere ham, hans behov og støtter ham i sin identitet og laver ikke om på ham. Hvis ikke det er noget af det fedeste ved et parhold ja så ved jeg det virkelig ikke 🙂 Sørg for at skab dig selv ved siden af dit parforhold og husk dine glæder ved livet 🙂Udklip

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten og hurtig sukker