Vær tilstede

Sikken en start på ferien

Er så glad for at have fået ferie – Og jo jeg vil gerne tillade mig at kunne prale med, at jeg har ferie nu i 14 dage  🙂 Wuhuuuuu !!

Kan så også sige at jeg har haft en fantastisk start på den også! En kort tur på stranden og og så en dejlig lang gåtur i Dyrehaven i et helt igennem fantastisk selskab! Vejret var med os, så skoven så var smuk og fyldt med dådyr. Der er flere slags mennesker, og en af dem jeg havde stor glæde af i dag , er virkelig inspirerende.. I hvert fald i mine øjne. Man kan sige rigtig meget om mennesker på forholdsvis kort tid og det var et af de møder hvor dagen godt kunne have været blevet ved. Jeg har haft sådan en dejlig dag og vejret har endelig været med mig for en gang skyld hehe. Sidder nu på min altan og kan se hvor smuk solen er, imens jeg sidder og skriver, og lytter til afslappende musik. Det bliver ikke meget bedre..

Lige nu sidder jeg atter og reflektere over livet og alt hvad der høre med til det. Det er så sjovt at tænke på, hvor meget man (inklusiv mig selv) gerne vil nå en masse, leve livet og opleve verdenen og alligevel (føler jeg) være så bundet af sin hverdag – bundet af arbejde, uddannelse hvad end der lige måtte fylde. Som vi gik og snakkede om i dag, så er penge ikke alt men man det gør det hele lidt nemmere. Sikken en oplevelse det vil være at kunne give slip på alt og bare tage ud og opleve verdenen, så de små ting i alt, nyde naturens vidunder, og de ting mennesket endnu ikke har ødelagt. Det er mærkeligt at tænke på, at vi mennesker kan være så forskellige og lige så ønske så forskellige ting i livet – plus det som betyder noget. For mig er det helt klart at være lykkelig. Jeg vil altid bestræbe mig på at være glad, og være omringet af mennesker som betyder noget for mig. Det er det vigtigste i livet. Dernæst kommer alt andet..  Vær den bedste version af dig selv! Sidder med sådan en varme i kroppen at jeg kan have lyst til at knibe en tåre.. Ved næsten ikke hvad jeg skal sige – mit hoved er fyldt med alle mulige tanker og forestillinger.. Suger alt til mig lige nu.. Er så taknemlig for at være til, og udvikle mig som menneske. Så meget man gerne vil men kun så lidt tid.. Tiden er kun til låns og vi knokler så mange timer om dagen for at kunne få råd til de ting der betyder noget for os, hvad end om det er materielle ting eller rejser til spændende destinationer. Så blev der sku alligevel knebet en tåre…. Glæde er det VIGTIGSTE i verden!! Om det er sammen med et andet menneske eller på egen hånd, er fuldstændig underordnet – Så længe du gør det og lever for det der får dig til at smile og grine i hverdagen. En af de dejligste følelser er at grine og give slip og bare være til…

Det er så rart at have disse stunder til sig selv og give sig selv lov til at mærke efter.. At sætte pris på det man har og kæmper for. Livet er en lang process, der handler om udvikling og kærlighed. Vigtigst af alt kærlighed.. Ønsker jer alle en rigtig dejlig mandag aften og husk at smil til verden, så smiler den som regel igen <3

brug

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vær tilstede