Sikken en start på ferien

Slut med at lege feriebarn

Ark ja .. Det var den ferie 🙂 … Fra i morgen af står den på arbejde igen, i hvert fald et par uger inden jeg har ferie igen og skal på skole ophold i Skåde hehe.

 

Til gengæld må jeg sige det har været rigtig dejligt at have haft ferie, kunne slappe af, og få gjort nogle af de ting der ikke har været så meget plads til, med så meget arbejde! By turene har nok haft taget lidt overhånd hehe, men det har været det hele værd.  Fik også mulighed for at genoptage min træning, på trods af at jeg ikke tror den har været så brugbar med alt det jeg har drukket ved siden af! Dog fandt jeg da min rutine igen! Nej jeg har virkelig nydt den her ferie! <3

11910957_10206407486918787_389579215_n

Marianne, en som jeg har været i Dagens mand med, og jeg, har brugt rigtig meget tid sammen og hvor er jeg glad for at have en pige som hende i mit liv! Efter at have tilbragt noget af min ferie med hende, kan jeg samtidig se hvor mange ting vi virkelig har tilfælles og det har bragt os tæt på hinanden!  Jeg har omtrent boet halvdelen af tiden inde på The Zoo, men jeg nyder at bruge tid med mine kollegaer, og har det altid dejligt når jeg er i nærheden af dem! De er skøre i hovedet som mig selv 🙂 hehe.. Jeg har også fået tilbragt tiden med nogle andre personer, som jeg allerede har taget tæt ind til mig, og som jeg kan mærke, at jeg har knyttet et godt forhold til. Vi havde en aften hvor vi sad herhjemme på altanen, klokken lort om aftenen, drak vin og bare snakkede.. Those conversations you skip sleep over! Der sad jeg virkelig og var tilstede, og glemte alt andet..  I går var jeg i Nyhavn med Jorge og fik en kop chai latte, der snakkede vi også om at opleve verdenen og måske tager jeg med ham en tur hjem til London! Og så har skulle han nok vise mig rundt! Derefter mødte jeg Mass og vi hyggede et par timer i Kbh – Jeg er så glad og priviligeret over at kende så søde mennesker, og selvom det kun er få timer man kan ses ind i ml., så tæller de bare for meget mere!  Man har altid tid til dem man holder af, spørgsmålet er bare hvor man ligger på deres prioriteringsliste ! Jeg har generelt en meget hektisk hverdag men jeg kan altid finde tid til dem jeg holder af, det er også vigtigt at investere tid i dem eftersom de måske en dag bare ikke er der længere.. Det gælder selvfølgelig ikke altid. Selv jeg har et par veninder som jeg ikke ser specielt ofte men jeg ved de er nogle af mine nærmeste <3 Det er mere et spørgsmål om at vi nu lever så forskellige liv og giver plads til hinanden <3

Følelsesmæssigt har min ferie også været lidt turbulent, men har med tiden lært at tingene må gå sin gang, og man må få det bedste ud af det hele. Her i livet må man give noget af sig selv for at modtage, og være bevidst om risikoen for også at give en del af sig selv – men hvis man ikke tager chancer her i livet hvad har man så? Hvis ikke man tør bevæge sig ud af sin komfort zone, hvordan lærer man så overhovedet at udvikle sig og bevæge sig frem ad? Det ender med at man aldrig kommer videre fordi man ikke har turde tage chancer. Jeg har haft et par stykker som har spurgt om jeg ikke blotter mig ret meget på mine indlæg og jo det gør jeg.. men nu kender jeg også en del mennesker som kan relatere til alt jeg skriver om, og hvis vi kan være enige om ikke at være så forskellige og man kan finde lidt ro i det jeg skriver jamen så er mit mål nået 🙂

Alt i alt har jeg haft en suveræn ferie, og det næste stykke tid kommer til at blive busyyy! But I like! Søndagen står til at blive brugt på praktiske ting, træning og kæmpe dinner party <3 Det er en dejlig dag at slutte ferien af med!

ja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikken en start på ferien