Please just stop

What a feeling

Det var den weekend 🙂 ..

Det har været dejligt at arbejde på The Zoo igen, og vi var så heldige at have besøg af Lulu Rouge! De gav den fuld smadder og det var den fedeste aften. Så blev det søndag og eftersom jeg først var hjemme ved otte – halv ni i morges så har jeg selvfølgelig sovet det meste af dagen 🙂 Åååh kender I ikke det når man virkelig bare er glad og mærker følelsen af velvære i kroppen, og bare kan smile ved tanken om at man har det godt i sin krop? Sådan har jeg det i dag i hvert fald hehe. Sidder allerede og smiler 😀 Sidder i hygge tøjet og har lavet en kande the, tændt nogle fyrfadslys imedens jeg lytter til mit yndlings nummer i øjeblikket der hedder ‘pregnant’ af Phlake! Genialt nummer man kan kan blive glad i låget af at høre. Jeg har lånt de bedste bøger jeg hidtil har læst. Har lige læst Ulven over stepperne, og skal igang med Fjendeland nu. Sikken en fortælling!!

12166921_10206691198651403_1315693479_n

Det er meget typisk mig når jeg er i det her humør, at jeg lader tankerne vandre og reflektere over nogle af de oplevelser jeg efterhånden har på bagen. En af dem er hvordan man kan møde nye mennesker og være iih så åh så interessant, og efter lidt tid jamen så var det hele egentlig ikke så spændende alligevel.  Det er lidt sjovt for det er noget vi alle sammen har oplevet 1 til flere gange i vores liv.  Jeg syntes bare det er spændende at tænke på, hvordan en flirt i mellem 2 mennesker kan opstå, for at det kort efter stilner af igen.  Det er jo egentlig noget der er grundlæggende i os mennesker, nemlig det at få bekræftelse og en smule opmærksomhed når vi føler vi har behov for det. Det er også helt okay, for det har vi virkelig alle brug for ind i mellem! Jeg kan mærke på mig selv at jeg ikke orker den slags spil længere, og kan grine lidt af mig selv når jeg tænker tilbage, for nå ja, jeg har ikke været et hak bedre!

Jeg er bare mig, og nyder alt der foregår i mit liv lige nu! Min uddannelse går så godt, min træning, og mit arbejde på The Zoo er mit fristed hvor jeg kan lave noget helt andet, koble af og samtidig more mig! Jeg har lært en hel ny verden at kende, og jeg forlader den ikke foreløbig! Det hele betyder også at jeg er en meget travl dame men jeg tager mig alligevel tid til mine kære når jeg kan! Jeg elsker mit liv og jeg har alt jeg behøver <3 Alt andet der kommer, er kun en bonus, til det jeg har nu <3

Gør mig lige den tjeneste at hør dette nummer hvis ikke allerede du kender det 🙂 Hav en rigtig dejlig søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Please just stop