Fortid, nutid, fremtid

Life

Kender I til det når man ønsker ens liv så anderledes ud og man kunne skifte kurs?

Jeg sad sidste år og havde så ondt af mig selv, og jeg kunne ikke helt forstå hvorfor tingene ikke bare kom af sig selv eller bare lagde sig for mine fødder.. Jeg ville så forfærdeligt gerne have råd til det ene og det andet men jeg gad ikke rigtig arbejde for det. Jeg syntes selv jeg var ret ynkelig på daværende tidspunkt i perioder, og jeg havde så ondt, så ondt af mig selv!  Idiot .. Jeg ved dog ikke hvor kæden røg af og jeg ved slet ikke hvor den kom på igen men det gjorde den! Og dog.. En dag gik det bare op for mig at nu skulle det være at jeg tog kontrol over mit eget liv og gjorde noget ved tingene! Jeg tog mig sammen til at begynde en uddannelse, så jeg altid vil have noget at falde tilbage på, og så indenfor noget der har min interesse (thank god for that!)! Ud over det, fandt jeg mig et ekstra arbejde, så jeg føler jeg bare har en lille smule frihed – den er dog stadig meget lille men det er sådan set ret så underordnet! Jeg har taget ansvar for mit eget liv og gjort noget ved det istedet for at sidde, og håbe på det hele ordner sig af sig selv ..  FUCK hvor er det en fed følelse at sidde med i kroppen!!!

Det kan godt være jeg er 27 år og først er igang med en decideret uddannelse nu men det er mig lige meget! Jeg får den da i det mindste!! Jeg knokler røven ud af bukserne for at få min hverdag til at hænge sammen, og jeg er så glad, ikke mindst taknemlig for at have en i min hverdag, der forstår mig så meget som han gør! Jeg vil ikke nøjes med noget og jeg nægter at ligge låg på mig selv, og jeg vil ikke lade nogle træde på mig, hverken på nogle arbejdspladser eller privat.  Jeg ved hvad jeg er værd!!

Jeg syntes generelt det er vigtigt at alle mennesker ikke undervurdere deres værdier og skal prøve at se på muligheder istedet for begrænsninger! Det bliver kun sværere for jer selv hvis I fortsætter på den måde, og I er ikke gode ved jer selv når I tænker sådan. Hvorfor har du fortjent mindre end alle mulige andre? Både du og jeg skal kæmpe for at nå hvor vi vil hen! Du lever kun én gang så sørg for at vær god ved dig selv og værn om det! Livet er fyldt med muligheder og vi vælger selv vores sti! Så hvad vælger du? Vil du være deprimeret og trist over hvad der har hændt dig?  Eller vil du tage kontrol over dit liv og skabe din egen sti, og vælge at bestige bjerget frem for at opgive på forhånd?

Livet er ikke en lige linje .. Der vil være op- og nedture men du er herre over hvordan du kommer igennem det og ikke mindst takler det. Pas på dig selv og ta’ nogle chancer!! Hvad er det værste der kan ske? .. Falder du ned af hesten er det bare op igen og forsøge igen. Tro på dig selv og alt det du kan udrette!

Hardwork-quotes-for-whatsapp-dp3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortid, nutid, fremtid