Life

Loyalitet

Hvad vil det egentlig sige at være loyal?…

Vi lever i en verden hvor rigtig mange røvrender hinanden – både venner, familie og kærester. Vi vil alle så forfærdeligt gerne være de bedste versioner af os selv, og fortæller ofte vores nærmeste at vi har hinandens ryg!  Mange fortæller disse ting men viser det sjælendt – Gør det nogle af os til dårlige mennesker, eller betyder det bare at vi ikke skal holde mere end hvad vi kan love?

Jeg syntes ikke det gør nogen til dårlige mennesker, men nogle gange skal man bare genoverveje hvor meget man egentlig kan være der for andre – og sige det som det rent faktisk er istedet for at pakke tingene fint ind – især når man godt kan læse folk..

Loyalitet i mine øjne er at man er tro ved dem man vælger at være loyale overfor, og at man bestræber sig efter at efterleve dette – både for den anden parts skyld men også for sin egen. – Gør mod andre som du ønsker, andre skal gøre mod dig.. Jeg vil aldrig ønske at bestemme over hvad andre jeg kender skal gøre eller ej, det er jeg ikke herre over, og det kan jeg heller ej tillade mig! Jeg kan kun håbe og ønske at jeg bliver vist den nødvendige respekt for mig og det jeg har behov for. Ligeledes respektere jeg dem jeg holder af og elsker, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at sørge for at de er glade. Jeg kan godt se når jeg har såret andre, og forsøger som regel at rette op på hvad end der måtte være sket, så hurtigt som muligt for at viske tavlen ren! Jeg bryder mig ikke om at træde på dem jeg elsker – og det ved jeg I heller ikke gør.

Budskabet her er egentlig ret simpelt.. Vær tro ved dig selv hele vejen men forvent hvis du vil gøre andre glade og vise respekt for dem, så må man være forberedt på at se tingene i et andet perspektiv. Tillid er alt afgørende og ved man hvor man har hinanden, kan man aldrig gå helt galt i byen!!! Kan varmt anbefale at se four brothers og blood in blood out! Det er loyalitet der ikke kan beskrives! Loyalitet betyder mere end noget andet, og at man ved man kan regne med hinanden <3 Hav en dejlig aften derude :-*

loyalty-isnt-grey

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life