Loyalitet

Sårbarheden selv

Som tiden skrider frem lærer man sig selv hvordan man beskytter sig selv og sit hjerte. Man tager sin erfaring med sig i sin bagage – men kan vores bagage nogle gange sætte en stopper for os selv? Og hvad sker der når nogle formår at bryde vores mur sammen sten for sten?

Jeg ser, hører og oplever at mennesker pakker sig ind pga. ting/episoder de har set eller følt på egen krop, og til dels har jeg det bestemt også på samme måde – Og samtidig ikke det fjerneste. Jeg ville gerne kunne pakke mig selv ind, for at sikre mig selv om, at ingen kan såre mig eller volde mig den mindste smerte. Dog fungere denne del på ingen måde for mig, for det ville være at lægge låg på den jeg er som person. Jeg er typen der tror på det bedste i alle mennesker, og lader gerne tvivlen komme dem til gode – også selvom jeg ofte har set, at det i sidste ende er mig som er endt med at blive trådt på eller forrådt. Kald mig endelig naiv, det er okay, jeg kan leve med det!!!! “”Bare”” fordi jeg har været udsat for nogle hændelser, nægter jeg at det får lov til at tage overhånd og fratage mig mine fremtidige muligheder – og for den sags skyld påvirke mine fremtidige valg, og jeg vil ikke lade min fortid få magten over mig. Jeg kan være enig i at man lærer af fortiden, og at man kan genoverveje sine fremtidige valg men jeg vil altid lade mit hjerte lede mig !!!

Vi har som sagt alle en masse med i bagagen men ligefrem at lade den sætte en stopper for det ukendte, syntes jeg bare ikke at man kan….

Jeg lever selv efter et ” princip” der siger jeg gerne tager imod flere tusinde slag og knivstik i ryggen uanset hvad. Jeg tager chancer, og måske giver nogle af dem bagslag, men i det mindste kan jeg se mig selv i øjnene og sige “jeg gav det en 100% chance” !

huh

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loyalitet