How to be single or not

Girls VS Women

Har du nogensinde prøvet at befinde dig i et lokale, med andre kvinder, og I er godt klar over hvem hinanden er, men nogle af kvinderne virker næsten ligefrem bange for at være i samme rum som dig? Bange kan måske være et stærkt ord, men “skræmt” og “intimideret* kan også beskrive det rimelig godt.

Jeg har oplevet nogle af disse scenarier, hvor netop piger ikke tør sige noget til mig – hvilket jeg finder meget mærkeligt !! Istedet bliver jeg ignoreret eller så vil de bare slet ikke deltage til arrangementer fordi jeg er tilstede. Jeg syntes personligt ikke selv at jeg bider, men syntes det er synd og skam hvis de føler sig truet af min karakter og den jeg er – fordi jeg godt tør sige fra og bære mig selv godt… Kender nogle stykker af disse piger, og jeg ser dem kun som piger og ikke kvinder, fordi efter min mening, er en kvinde en som kan bære sig selv flot og er ikke bange for at træde i karakter. Jeg har set flere, som giver efter for andre (f.eks. the popular girl) , fordi de ikke vil træde nogen over tæerne – men kommer der så en som mig med som godt tør sige dem imod og som stiller spørgsmålstegn over hvorfor hun skal bestemme og have det sidste ord, så bliver jeg pludselig gjort til sorteper og kaldt for “strigle”, “Frk. jeg er bedre end andre” af vedkommende – hvor ironisk er det ikke?.. Er kvinder/piger så smålige og rent ud sagt kællinge agtige, at når nogen tør sige dem imod – bliver vi gjort til fjenden?

Jeg kan ikke forstå denne tankegang. I kender nok typen, som I er voksne nok til at sige hej til, men de er ikke – og de ignorere dig helst gerne så meget de kan eller forsvinder så snart de får muligheden for det, fordi de føler sig så dårligt tilpas når I er i samme rum. Jeg forstår ikke denne mentalitet.. Er det virkelig så vanskeligt…  Og skal der så lidt til at nogle af jer føler jer intimideret af andre?..

Udklip

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to be single or not