Girls VS Women

Imellem2

Hen af vejen, i livet, opdager vi flere og flere sider af os selv, og bliver overrasket over hvordan vi med tiden ændre os. De mennesker vi møder på vores vej, og vælger at lukke ind i vores liv har en stor betydning for vores forandringer – De lærer os enten en lektie eller åbner op for nogle døre som vi førhen ikke har haft troen på at kunne lade sig gøre.  I andre tilfælde hvordan vi kan være bedre udgaver af os selv, hvordan vi selv kan blive bedre mennesker og udgaver af os selv, hvor meget viljestyrke man besidder uden nogensinde at have haft troen på det, eller hvor meget vi kan elske, så ingen gang ord er nok til at beskrive den.

Jeg har lært hvor meget jeg er villig til at ofre for ægte kærlighed, og jeg har lært at handlinger siger mere end ord. Jeg har lært hvor stærkt et forhold i mellem to mennesker kan være, ingen andre behøver forstå det udover de to den involvere. Jeg har lært hvordan man ikke kan sammenligne to mennesker, og hvordan man kun kan forvente det værste men håbe på det bedste.

Der er ikke to forhold der er ens, og vi ser nødvendigvis ikke det samme som andre ser i hinanden, men det er det vidunderlige i mennesker.. Vi har alle hver vores kvaliteter, og finder anderledes karismatiske træk i dem vi vælger at dele os selv med. Hvad jeg måske finder unødvendigt og uacceptabelt, finder andre nødvendige for at holde på kærligheden eller styrken – hvem er man til at dømme? Vi behøver ikke have forståelse for hinandens valg men så længe vi respektere dem! Således er vi alle også sikre at finde en som er unikke lige præcis for os! Kærligheden har sine egne veje og dukker op når man mindst forventer det, og når den dukker op, kan man enten vælge at give slip og følge med, måske miste kontrollen over sig selv, eller man kan stride imod og give slip på det som kunne udvikle sig til noget helt unikt.

Apropos at give slip.. Når man møder ægte kærlighed, er det nødvendigvis ikke alt man kan være enige om, og støder man på sådanne situationer, må man gøre op med sig selv hvad der er vigtigst. At miste sit livs kærlighed eller give slip på noget man troede skulle være. I nogle af livets store beslutninger må man træffe nogle valg på bekostning af andre scenarier. For ægte kærlighed sætter man gerne sig selv til side.. Ægte kærlighed betyder man må opgive noget for en man elsker – ikke for at bevise noget men for at træffe et valg om hvad der er vigtigst. Dette er et udtryk for kærlighed og siger meget om en. Det er et ægte tegn på kærlighed, og jeg taler ikke om en simpel forelskelse men om den hvor man ved der ikke er nogen vej tilbage når man først har givet sig hen til den. Den der bliver ens død..

“Love is not only something you feel, it is something you do.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls VS Women