Imellem2

Så fordi jeg er bartender, er jeg ikke pålidelig?

I har sikkert selv stået i situationen, hvor I har set en sød bartender og tænkt wauw, han eller hun er da godt nok charmerende – og I har sikkert også tænkt at han eller hun må vælte sig i frække dates!.. Am I close? …

Well.. Det er en tankegang jeg er blevet mødt med pga. mit job som bartender! Jeg skrev for et års tid siden med en gut, og på et tidspunkt spurgte han mig, om hvad jeg lavede, hvortil jeg svarede jeg blandt andet var bartender. Ham her var jo nærmest ved at falde ned af stolen da han hørte det, hvilket jeg ikke kunne forstå. Hvad var der galt med at være bartender?? Jo jo skal du se… Han sagde at man ikke kunne stole på mennesker som var bartendere og at man i hvert fald ikke kunne være sammen med en som var det! Jeg var ærligtalt målløs. Målløs over at man kunne være så firkantet og skære alle over en kam!

Er det sådan man ser på os?.. Så fordi man er i en service branche, kan finde ud af at smile pænt til gæster, og føre samtaler sammen, er man pludselig ikke til at stole på og interesseret i alt der har en puls?.. Efter min mening er det en meget mærkelig tankegang og syntes bestemt ikke den holder stik. Det handler i bund og i grund om, at vedkommende føler sig sær behandlet – At hjælpsomhed, go service, et smil på læben desværre nu til dags forveksles med flirt. Gør man som bartender så dette med alle gæster jamen så må det jo betyde at vi er interesserede i alle.. Som sagt er dette kun min observation og det jeg har hørt fra andre.

Jeg syntes det er på tide at man prøver at se anderledes på det, og i stedet forsøger at forstå hvor go service man prøver at give den enkelte gæst, og byde alle velkommen og ligeværdige.  Alle skal behandles med et smil og i øjenhøjde. Forveksl ikke høflighed med flirt. Det er forkert..  Tænk over dette næste gang du måske har en forestilling om hvordan vi er.

13061918_1181454711874223_3953967529682383551_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imellem2