Når stress tager over

Kampgejst og vilje er vejen frem

Tiden går, klokken slår.. Det har den gjort rigtig længe nu..

Jeg kan endelig sige at jeg er udlært materialist d.23 marts og hvor er det flippet egentlig at tænke på.. 2 år undervejs og nu står jeg og skal til eksamen lige rundt om hjørnet. Det sidste halve år har virkeligt været hårdt må jeg nok indrømme at sige. Det at drible arbejde, uddannelse, læsning, skoleophold og bolig situation samtidig – det er ikke nemt! Jeg har haft nogle ture hvor jeg har følt mig så stresset, at jeg ikke har vidst hvad jeg har skulle gøre af mig selv. Jeg kan til gengæld være glad for at jeg har en mand som står ved min side selvom jeg har været ret så umulig. En mand som har taget hånd om mig når jeg virkelig har haft behov og sat sin fod i jorden når jeg har været for meget. Jeg har dog ikke følt mig så energi forladt, at jeg ikke har kunne være der for ham, når han har haft brug for det. Som et hvert andet forhold har man sine ture og diskussioner og det har vi selvfølgelig også haft, men vi er kommet igennem det. Fordelen ved at have disse “sammenstød” er jo også at lære hinanden bedre at kende, lære grænser, og hvor langt man egentlig vil gå for den man elsker. Den del tror jeg alle kan relatere til! Man tager og man giver.. Det essentielle i vores forhold er at hans lykke kommer an på min lykke!

Hvor er jeg spændt på at blive udlært!! Hvad spændende ting skal der så ske! Jeg har så mange visioner om fremtiden. Ny start i en ny bolig med min kæreste, et nyt sted og med nye muligheder. Jeg håber virkelig at det næste stykke tid bliver i medgang.. Jeg glæder mig til at komme bag baren igen og til at komme igang med min træning. Få livet tilbage – selvom det lyder så alvorligt! Jeg glæder mig til en hverdag hvor jeg kan føle overskud til venner og familie – som jeg udmærket godt ved jeg har forsømt det sidste halve år.

ur

Vi lærer af de hårde stunder og det er dem der fortæller os hvordan vi egentlig klare os. De hårde stunder er dem der er med til at forme os og lære os hvordan vi i fremtiden kan reagere på bestemte situationer. Vi lærer af vores fejl, også selvom det kan være vi begår fejlene utallige gange – og det går nok for vi er trods alt kun mennesker! Levende væsener som ikke altid har styr på det hele også selvom vi gerne vil!! Ting tager tid og støtter vi hinanden, så kommer karma positivt igen. Bare vent og se.. Noget som betyder en stor del for mig er at man kæmper for det man tror på og man ikke giver op! På trods af at jeg snart er 30 har jeg gennemført gymnasium, hgs og taget en uddannelse som består af 2 dele! Hvis der er noget livet har lært mig, er det at man ikke giver op og man sætter kun begrænsninger for sig selv. Hvis man ikke ændre på sin holdning til livet, så bliver livet heller ikke bedre. Jeg er så stolt af mig selv og det jeg har formået – Jeg er ikke halv færdig! Man er sin egen værste fjende hvad beslutsomhed angår. Du kan overbevise dig selv om du ikke er mere værd og ikke fortjener bedre – men det er som at sige tak for denne gang og bare lade ens muligheder glide ud af sine hænder. Find noget du er go til og udvikl dig – tro på dig selv og be om hjælp hvis du har brug for det. Det er ikke en skam at bede om hjælp  – tværtimod! Tingene kommer ikke af sig selv –  så man kan sig vente og se hvad der falder i skødet på en.. Så ta tyren ved hornene og gør noget ved dit liv.

År 2016 var et hårdt år med mange udfordringer men uanset hvor svært de har været, har jeg altid haft min kæreste ved min side, og støtte fra mine venner og familie. 2017 må meget gerne blive året hvor der bliver plads til at leve og mærke livet. Forudsætningerne er gode, så jeg ser frem til hvad året bringer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når stress tager over