The OleGlow

Forkæl dit ansigt

Efter en dejlig weekend med masser af godt selskab og lange nætter, er det atter tid til lidt selv forkælelse!

Biografen turen er droppet og istedet står den på ansigtsmasker, musik og film på nettet <3 What’s not to like 🙂

I dag bliver jeg simpelthen nød til at fortælle jer lidt om nogle af mine yndlings masker, som jeg ikke vil være foruden.

Du kan bruge produkterne alene men jeg foretrækker, at bruge dem efter hinanden for at få det mest optimale ud af dem, når jeg alligevel fjernet alle urenheder og døde hudceller. Det drejer sig om Ole Henriksens nye sauna face scrub, Detox Ler maske og Lemon strip Flash Peel.

Lad os komme igang!

Det første produkt jeg startede ud med i dag, var hans nye Pore-Balance Facial Sauna Scrub.

20979684_10212370648394097_30359802_n

Den er endnu ikke kommet på hylderne i Danmark, men bliver lanceret i september – Glæd jer!! Den skiller sig ud fra hans Valnød scrub fordi den er meget finere i kornene, og indeholder vulkansk sand fra Island.                                                                Jeg kan varmt anbefale den til dem som har urenheder og olieret hud, da den virker matterende.  Den indeholder AHA, som glykol- og mælkesyre, som fjerner døde hudceller og forbereder huden til din creme eller anden ansigtsmaske. Skrubben indeholder også Green Fusion Complex, som er aktive botaniske stoffer som grøn te, eukalyptus og alger der virker antiseptiske… Så er du en af dem der ønsker en pænere hudstruktur, forfinede og mindre porer, er denne skrub helt fantastisk! Når du anvende den, så sørg for at dub ansigtet med lidt vand først. Herefter kan du putte skrubben i ansigtet og lave bløde cirkulations bevægelser for at fjerne de døde hudceller. Skrubben vil både virke varmende og kølende.

Efter skrubben, brugte jeg hans nuværende firm action mask. Detter er UDEN TVIVL den bedste ler maske jeg nogensinde har prøvet.

Grunden til at jeg syntes, det er den bedste på markedet, er fordi jeg rent faktisk kan se at den trækker hudens overskydende olie ud, og hvor i ansigtet jeg fedter mest. Ler masken virker dybderensende og fjerner urenheder med Kaolin, fint kinesisk ler, og urter. Aloe Vera gele virker fugtgivende, beroligende og helende på huden og sojamel gør huden glat, øger hudens fasthed og spændstighed!  Jeg lader den sidde ml. 20-30 min på huden, før jeg vasker den af med en svamp. Brug den 2-3 gange om ugen og påfør et tykt lag.

Sidste produkt i rækken er hans Lemon strip Flash Peel – wauwiiiii, en effektiv maske!

20986315_10212370394587752_1990887361_n

Denne maske fornyer huden og man får virkelig huden igang med at arbejde. Den minimere synlige porer og gør huden mere fast. Mælkeglycol og frugtsyre kombineret med ekstrakter fra appelsiner og citroner peeler huden, så den får en finere overflade og reducere fine linjer og rynker. Dette produkt er et must have for hende, som kun ønsker det bedste for sin hud! Masken må kun anvendes 1-2 gange om ugen. Det skal siges – at hvis man har eksfolieret huden først, og ikke har prøvet denne maske før, så må den kun sidde på i 2 min!! Fordi min hud er så van til produktet, kan jeg godt lade den sidde på i længere tid, men MAX 10 min.  Har du ikke prøvet denne maske før, vil den have en brændende fornemmelse men bare rolig, det viser bare den virker 🙂 Brug ikke masken hvis du har ekstrem rødme i huden, udslæt eller generelt følsom overfor aktive behandlinger.

Efter disse masker er din hud glat som en babys numse og klar til din favorit serum og ansigtscreme <3 <3

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The OleGlow