Forkæl dit ansigt

Show and tell

Hvis du tænker dig godt og grundigt om, værdsætter du din partner nok? Og husker du at vise ham eller hende interesse?

Jeg taler ikke om at sende hende røde roser eller invitere hende ud til middag, men de daglige små ting, der får hende eller ham til at føle sig set og hørt. Hvis ikke du viser din date eller partner, interesse, hvordan vil du så holde ilden i live? Dem som forstår hvad det vil sige at føle sig værdsat, ved hvor vigtigt det er at vise interesse og hvor nemt det er.

Rigtige kvinder ved at det ikke er hans investering af penge i dig, der afgør hvor vigtig du er for ham – men hans loyalitet,  tid, respekt, og interesse for dig og dit liv. Det som betyder noget, er den sms du får om morgenen, eller i løbet af dagen, eller når han spørger interesseret ind til din dag, fordi han gerne vil vide hvad der foregår i dit liv. Det kys om morgenen han giver dig på halsen og siger han elsker dig…. The little things count for so much more than him flashing his money. Man skal og må investere lige meget energi i den slags for at få det til at fungere. Det nytter ikke noget, at den ene giver mere af sig selv, end den anden gør.

Det er mere end okay at forvente at blive behandlet korrekt, og derfor er kommunikation et vigtigt element. Jeg har efterhånden nævnt kommunikation nogle gange i mine blog indlæg, og det gør jeg fordi vi ikke har andet uden den. For at bevare en fantastisk tosomhed, skal man lytte aktivt og være forstående. Man skal udvise respekt for sin partner, når de tør åbne sig op og fortæller om deres følelser. Det kræver også, som aktiv lytter, at man tør kigge indad og sige “hvad kan jeg gøre, for at han/hun føler sig mere værdsat og elsket”  Man skal træde ud af sit ego og se på situationen med et andet perspektiv. Det kræver en stærk karakter at kunne gøre det! Jeg syntes den nemmeste måde at blive klogere på en sådan situation, er ved at sige til sig selv “ville jeg syntes det var fedt hvis han udviste mig så lidt respekt?” , ” Ville jeg ikke blive såret hvis hun skrev sådan til andre?” osv.. Når det så er sagt, skal man selvfølgelig også huske på vi er mennesker, og mennesker er ikke perfekte. Vi kan alle lave fejl og det kan ske nogle gange – men det betyder ikke at vi ikke prøver at lære af dem! Rom blev ikke bygget på en dag. Ting tager tid, og udvikling – derfor må vi væbne os med tålmodighed, og elsker vi vores partner nok, så giver vi dem også tiden til at udvikle sig. Kommunikation er nøglen..

Og husk alt det jeg skriver om, er både gældende for mand og kvinde. Den ene er ikke bedre end den anden.

Ved at vise interesse formår du ikke bare at få din partner til at føle sig værdsat, men du formår også at få en mere rolig, glad og ikke desto mindre lykkelig partner. Når det kommer til stykket er det en ren win win for jer begge. Jo mere I er på bølgelængde desto mere får I begge ud af det ønskede forhold. Husk dog på at det kræver begge parter viser lige meget interesse, værdsættelse, loyalitet og respekt.

udklip

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkæl dit ansigt