Show and tell

Uromantisk romantisk

2 lys på et bord, røde roser og middag med romantisk musik….. Kan I se det for jer?  Kan allerede nu, høre pige stemmer sige ” Ej det er så romantisk og perfekt” .. Men er det virkelig? Hvad er romantisk egentlig? Hvilken boks kan det passe ind i?

I mine øjne er romantisk noget helt andet.. I mine øjne er det romantiske at finde i det uromantiske. Alt fra dagligdags ting til de større. Én romantisk ting kunne være at gøre noget for sin partner f.eks. Tag med hende eller ham ind og se en film som de brænder for at se, men som du nødvendigvis ikke, har et behov for at se. Det kan også være din partner kommer hjem efter en lang dag på arbejde og du laver deres yndlings te, lige præcis som du ved han/hun elsker den. Det viser omtanke, og det viser du har lyttet efter, når hun har fortalt dig, hvordan hun foretrækker sin te. Det er utrolig romantisk når du giver hende din jakke når du kan se, at hun fryser – eller når hun sover og du giver hende et tæppe på. Der findes så mange romantiske gestus, som mange overser, og anser for at være ingenting. I min optik er det så tiltrækkende og romantisk. Det er romantisk når du køber hans yndlings slik uden han har bedt dig om det. En anden ting kan være, når du fortæller ham, at han skal hygge sig med drengene, og at I kan tales ved senere. Det viser du giver ham plads til at være ham og bruge tid med andre end dig.

Overraskelser er også utrolig romantiske men det behøver ikke være en middag eller biograftur. Det kan være alt fra du dukker op på hendes arbejde, bare for at kysse hende og gå igen. Det kan også være du hænger en lille besked til hende på spejlet, som hun ser, når hun er stået op. Hvis det ikke får en kvinde til at smile fra hjertet af og får hende til at føle sig speciel, så ved jeg ikke hvad gør! Det at du viser du tænker på din partner, og du lader din partner vide det, uden at sige “hey tænker på dig”. Sender istedet en godmorgen besked, hvor du ønsker hende en dejlig dag eller godnat besked. En kvinde kan godt lide at vide du tænker på hende. Det varmer os og giver os værdi. Det er ikke en værdi du som mand behøver at forstå, men du skal forstå den betyder noget for hende. Det er romantisk at du tager kontrol over situationen, og bestemmer hvad I skal lave på en date, for det betyder du har tænk over dagen og gerne vil gøre noget unikt for hende og jer.  Hvis du er den spontane type så arranger en weekend tur væk fra alt! Gør noget uforventet.

Det handler om at se det romantiske i det uromantiske. Det handler om at man viser omtanke, omsorg, lytter aktivt og forstår hvad din partner sætter pris på, om du forstår det eller ej. De små ting tæller mindst lige så meget som de store, og de går ikke ubemærket hen….. Se alt det romantiske i det uromantiske – Det handler i bund og i grund om se de ægte gestus, forstå værdierne og forstå symbolikken i samme.12069515-abstract-valentine-black-heart-on-white-background-stock-photo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Show and tell