Har du fordomsfulde øjne?

Et stærkt bånd

En ting som jeg efterhånden har bemærket, og du som læser sikkert også har er, at jeg altid vender tilbage til emnet om kærlighed. Ganske rigtigt her er jeg igen hehe…  Når man nu alligevel ligger hjemme på pencillinkur, så kan man passende  skrive om sit yndlings emne. Efter jeg var i Skotland og lærte meget om dets historie, er jeg nu begyndt at se Outlander. En serie som finder sted i 1700 tallet og foregår i Skotland blandt andet i The highlands, Glencoe. Et sted så smukt og med store bjerge og bakker så langt øjet rækker.  I den serie lærer du en mand og kvinde godt at kende. De kommer fra hver deres tid og har meget forskellige holdninger til alt men alligevel er de så ens. De falder selvfølgelig for hinanden og finder sammen senere i serien men nok om det hehe. Kort sagt gik det bare lige i hjertet på mig, og jeg måtte simpelthen bare skrive ned, hvad deres kærlighed fik mig til at tænke på og hvilken glæde den gav mig.

 

Kærlighed er noget som til tider er en forbandelse men også en velsignelse. Der er intet smukkere end den kærlighed der blomster i mellem to mennesker. 2 mennesker, der er så opslugt af hinanden, at de glemmer tid og sted. Det eneste der eksistere og optager dem, er den kærlighed. Med den slags kærlighed er man uovervindelig. Med den slags kærlighed kan intet komme i mellem dem, og der opstår en loyalitet uden lige. Nogen vil finde nydelse ved at prøve at ødelægge det bånd, skabe splid og skabe tvivl men den slags betyder intet for dem, for de stoler 110% på hinanden og fortæller hinanden alt. Der eksisterer ingen løgne i mellem dem, kun ærlighed. Ærlighed, tillid, respekt og loyalitet er det der binder dem sammen. De har givet sig 110% til hinanden og givet deres partner al magt til at ødelægge dem, men i håb om at de aldrig vil. Kærlighed mellem to mennesker er, at man ser hinanden, ser udover fejl og ser ind i hjertet og sjælen på vedkommende. Ser dem, for hvem de er og det de giver os også selvom de nødvendigvis ikke forstår eller kan se det.

For kort at vende tilbage til hovedpersonerne i Outlander, så hersker der ingen tvivl om Claire og Jaimes kærlighed til hinanden. Han elsker hende så højt, at han giver slip på hende, så hun atter kan vende hjem til sin egen tid og leve sit liv der. Claire vil gerne tilbage til sin tid, men indser at hjem er ikke et sted men nærmere en følelse af hvor hjertet hører hjemme. Hun beslutter sig at blive hos ham og det får mit hjerte til at briste en smule. Kærlighed er uovervindelig hvor den er stærk.

Ja det er en serie og bla. bla. bla… Men! Dem som har oplevet den slags kærlighed i virkeligheden ved hvad jeg taler om. De ved hvad det vil sige, ikke bare at have kærlighed men også passion, lidenskab og “ild” i et forhold. Kender efterhånden et par citater der kan beskrive den slags følelser, men en af dem er “eye contact – how souls catch on fire! Den slags kemi er noget man oplever en af de første gange man møder hinanden. To sjæle der mødes – og uden at vide det allerede har skabt et usædvanlig men stærkt bånd. Ingen andre vil nogensinde forstå det, men de to vil. Euforien af kærlighed, kan gøre en så høj, at man ikke kan komme ned igen. Det kræver sin mand og kvinde at holde en jordforbindelse når den slags kærlighed opstår, hehe..

Hvis du hører til en af dem som har oplevet den slags kærlighed ved du nøjagtig hvad jeg skriver om. Værdsæt den slags bånd og nyd det. Vær tilstede, se, lyt og lær. Når først du har oplevet sådan en kærlighed ved du der ingen vej er tilbage. I hvert fald ikke i min optik. Hvis du endnu ikke har oplevet det, så håber jeg du får chancen for det. Det er noget jeg ønsker for alle at opleve <3

Jeg ved kærlighed opleves forskelligt men ikke denne.. Du vil lære at ære og respektere din partner på en hel anden måde. Den er unik, tilgivende, fundamental, oplevelsesrig, eventyrlig og lidenskabelig. Kan man andet end at elske den slags kærlighed?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du fordomsfulde øjne?