The Girl Squad

Ny dag, Ny chance.

I en tid hvor alting skal gå så stærkt og man konstant er omringet af andre mennesker, er der så tid til at geare ned og mærke efter hvordan vi egentlig har det inderst inde, i den kerne vi ikke nødvendigvis tager os så meget tid til?

Hvad vil det sige at leve den dag i dag og hvad gør livet værd at leve? Måler vi os selv, i alle de ting vi føler vi SKAL opleve inden vi går bort og når det kommer til stykket, vil det overhovedet få os til at føle os fuldendte?

Stresser mennesker hinanden med deres “desire” om at hele tiden ville blive bedre, større og mere succesfulde? Måler vi os alt for meget med hinandens livstil?

Jeg syntes ikke vi skal sammenligne os selv med andre mennesker omkring os og hvordan de vælger at lever deres liv. Vi har hver især vores passion og interesserer, der giver os viljen til at få os ud af sengen hver eneste dag. En ny dag betyder nye muligheder og et løfte om, at vi får en ny chance for at gøre det bedre end vi gjorde igår. Et løfte om selvudvikling, formål og håb. Husk på, du kun har et liv, så gør dig selv nogle overvejelser om hvad der betyder noget for dig i livet, hvad der driver dig og får netop dit hjerte til at banke. Hvis vi måler os med andre, kan vi lige så godt jage en skygge, for vi er ikke ens og hvem helvede gider også det. Lov mig du kigger dig selv i spejlet og fortæller dig selv at “Det her er mit liv, og jeg vil leve det som jeg finder bedst.” Vær den du ønsker at være og arbejd hård for det – Husk at det ikke starter med en anden, det starter med dig selv, din tilgang til livet og hvordan du takler de udfordringer livet giver dig. Hav en stærk tiltro til, at du kan komme langt i livet og vær positiv indstillet. Uanset hvad du har været udsat for i dit liv, er det kun dig der kan sikre dig at DIT liv kan blive bedre. Så, så længe du trækker vejret, har du en ny chance i livet. Intet er umuligt medmindre vi tillader os, at overbevise os selv om det modsatte og giver op.

For nogle mennesker jeg kender, er succes på arbejdspladsen en utrolig vigtig del af deres liv, nærmest det vigtigste. Andre har så travlt at de glemmer dem selv og ikke tillader sig selv at geare ned og mærke efter, hvor de er i deres liv og hvad de har brug for. Sørg for at giv dig selv tid, find din egen vej og du vil komme et skridt nærmere den person du ønsker at være.

Personligt er glæde noget af det vigtigste i mit liv. Kærlighed er lige så vigtigt for mig,  for det handler om at være ét med et andet menneske, være en bedsteven og blive set på en måde, ingen andre ser en – Det er noget magisk. Endnu en ting som er vigtig for mig er, at være omringet af mennesker jeg føler der bidrager med noget til mit liv. Hvad enten om det er deres drive, deres evne til at se positivt på livet eller den omsorg de har for deres medmennesker. En tredje ting jeg finder vigtig i mit liv er at rejse! Åååååh hvor er det befriende og spændende at besøge andre lande, opleve nye kulturer og se hvordan man ellers kan leve. Det åbner i hvert fald mine øjne for livet og al dets vidundere….

Det jeg egentlig prøver at sige er at, det er disse ting som for mig, gør livet værd at leve, stå ud af sengen for, og et ønske om at være bedre end den jeg var igår. Et løfte om eventyr, kærlighed, passion og nysgerrighed… Jeg håber dog aldrig det vil fuldende mig fuldstændigt, da jeg ønsker at være i konstant udvikling.

Tænk.. Den dag vi ikke længere har lyst til at udvikle os, er det ikke den dag vi stopper med at leve og blive bedre?

Gudskelov er vi forskellige, for hvad ville livet være hvis vi alle ønskede det samme? Lad os hellere udfordre hinanden og åbne hinandens øjne for andre livsstile, lærer at leve side om side, og stadig acceptere hinanden for dem vi er og elske dem for det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Girl Squad