Kærligheden er sin egen plage

Tag kontrol

Livet er en finurlig ting, som kræver alt vi er og alt vi har. Livet slynger udfordringer i hovedet på os og nogle gange rammer de os og andre gange løber vi imod dem med åbne arme og siger “prøv mig”. Hele livet igennem bliver vi testet på vores reaktioner på forskellige situationer, og op igennem tiden lærer vi mere og mere hvordan vi skal takle dem. Som barn brød man ud i tårer og blev strøget på hovedet og fik at vide det hele nok skulle gå og som teenager reagerede man med unoder og tilråb. Som voksen reagere nogen med en kold skulder eller eftertænksomhed.

Hvad gør du? Hvordan reagere du når livet mener du har det for godt og trænger til at komme lidt ned på jorden igen? Hvordan takler du situationen? Jeg kender mange personer, som absolut ikke reagere ens og som har forskelige opfattelser af hvad der er den bedste måde at reagere på i en given situation. Jeg har kendt personer som bliver ligeglade, som lukker sig inde i sig selv, andre der går ned med stress, bliver nedtrykt, skubber folk fra sig, og andre som forsøger aktivt at gøre noget ved det,  så de kan bruge det til noget produktivt istedet for destruktivt. Vi har kun ét liv og det er vigtigt at vi lever det efter eget ønske men det er også yderst vigtigt at vi vokser i det liv og er glade for dem vi er. Det er vigtigt vi omringer os med mennesker der bidrager positivt til vores udvikling og ikke hæmmer den. Livet har lært os hvad vi tolererer, hvad vi ønsker at kæmpe for, hvem vi vil give vores hjerter til og hvem vi ønsker at være som individer.

Hvornår er vi blevet tillært alt dette? Det er vi blevet i de situationer der har skubbet os udover kanten, de gange vi har fået knust vores hjerte, kærlighed og personer som er blevet os frarøvet, de jobs vi ikke fik, de drømme der blev knust og de mennesker vi har set gå i stykker foran os. Alle disse hændelser sætter sine spor og hjælper os til at takle de fremtidige og samtidig giver os et billede af hvordan vi ønsker vores liv skal se ud fremadrettet. Hvordan du takler dit liv, er standarden for hvordan andre ser på dig og dermed behandler dig. Hvordan du håndtere dine tanker, følelser og fremtræden er i din kontrol. Ingen andre. Det er  skræmmende hvor meget det kræver for en at gøre noget andet end det man egentlig har lyst til især når mavefornemmelsen siger det ikke går men hovedet siger du kan hvis du tror på det.

Hvad gør du aktivt for at forbedre dit liv? Det er meget simpelt.. Ved at sætte en standard for det. Andre ser ikke din værdi hvis du ikke selv ved hvad den er. Man skal disciplinære sig selv og lære hvornår man skal reagere på følelser og fornuft. Det kan være umådeligt svært men nogle gange kan det gå hen og blive en nødvendighed. Du har valget om at gøre noget aktivt, noget godt for dit liv eller du kan være destruktiv og bare ignorere det der er lige foran dig. Hvilket valg træffer du?

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærligheden er sin egen plage