Dating

Love, to love.

Da jeg først begyndte at skrive på dette indlæg, sad jeg faktisk i en bus på vej ind til byen. Jeg sad og lyttede til noget dansk musik  og den næste sang min telefon begyndte at afspille var “Dine fodspor” af NOAH. Denne sang er dedikeret til, sangeren, Troels’ afdøde far og jeg syntes den er så rørende. Da jeg sad der og lyttede til den, begyndte mine tanker at vandre og fandt min egen fortolkning af denne sang. Blev faktisk så rørt, at jeg fik en lille klump i halsen. Så da jeg sad der i bussen, skrev jeg pludselig løs på min telefon med et smil på læben. Her er , hvad der kom ud af det.

 

Jeg kan ikke tale for andre menneske, men af menneskelig natur er jeg sikker på at I vil nikke genkendende til nogle, måske alt, hvad jeg skriver. Kærlighed er noget alle mennesker har brug for og man får en følelse af lykke, velvære og at være uovervindelig. Den har mange former, størrelser og kender ikke forskel mellem mennesker. Vi følger kærligheden hvor end den går og vi vil gøre alt for den – fordi den er det hele værd. Den er det stærkeste vi har! Den bygger og udvikler os men kan til tider også være det som  efterlader os ødelagte. Og alligevel søger vi den. Hvorfor? Fordi den overvinder alt andet. Den giver mening til livet. Den beskytter os og giver os mod, håb og styrke. Den forener os i en tid, hvor alt kan se så sort ud. Vi møder personer, som også har fået et hjerte knust og mistet kære. Vi finder andre som inspirere os og lader os være bedre mennesker. Uanset om det er noget vi mærker bevidst eller ej så er det kærligheden der giver os glæde og får os til at smile. Denne sang giver mig altid lyst til at græde en smule. Fordi den er så ægte og korrekt. Når vi nogle gange  får en pludselig følelse af at være alene, er det kærlighed fra venner og familie der forsikre os om at alt er som det skal være og vi er præcis på den sti vi skal gå. Det er en sang der for mig betyder håb, endnu en ny dag, og den gør mig simpelthen så glad! Derfor har jeg altid lyst til at knibe en tåre. Jeg absolut elsker kærlighed! Det er det smukkeste der eksisterer i min verden. Uanset hvad form den har. Den er mig og jeg er den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dating