Musik og følelser

Om det er “Jeg var ikke blind. For jeg kunne se, hvor ondt du gjorde mig.
Og jeg var ikke dum, men dum gjorde, at jeg dummede mig. Du rev mig ind og ud af aftaler, op og ned af vandet til jeg sank.Du flåede mig i stykker, jeg var halvkvalt, væltede min verden om hver gang. ”

eller

“Jeg er ikke så god til kompromis forfør jeg mødte dig der var jeg jo aleneOg jeg er stadig ved at lære at finde ud af hvordan vi to kan forene”

Jeg nægter at tro på, at ikke alle mennesker relatere igennem musik.

Hvis det er noget der hænger sammen, så er det følelser og musik.Det er en måde vi får sagt det, vi ikke selv altid kan udtrykke med de rigtige ord.
Om det er kærligheds sange, ulykkelig kærlighed, hverdags emner eller de handler om hvor fulde vi skal være i weekenden, så får vi opløftet humøret, bare en smule hvis ikke meget.!!

Jeg er besat af musik :) Vil ikke undvære den for noget, men hvem vil også i sit fulde 5 undvære musik? Guuud hvor vil det dog være et øv liv. Så går jeg ihvertfald først i hundene !!

Hvem kender ikke til det at man sidder en fredag aften og har svoret at man bare skal ligge hjemme på  sofaen og slappe af, man skal ikke bruge penge og man vil gerne op og have noget ud af dagen efter..
aaaajaaa.. GODT MED DIG! Hvor ofte har man ikke sidder der, pludselig hørt noget opmundrende musik, et glas vin eller en kold Tuborg og tænkt ej jeg må ud!!! Tager turen i hele kontaktbogen fordi man bliver nød til at komme ud fra de 4 vægge og give den max gas.

Åååh hvor har jeg prøvet det og åååh hvor kender jeg mange som kender følelsen :) hehe…

Vi ved alle det er en mulighed for at slippe det man har hængende på skuldrene og komme ud og glemme det hele, bare en enkel aften. Tænk hvor mange af de her ting der hænger sammen.

Man kan også sidde 2 veninder og tænke, fuck der skal ske noget i aften og 1,2,3 så er man i sit stiveste puds og klar til at gøre byen farlig!

Vi bruger det vi hører til, at lette byrden på vores skuldre og for at sige FUCK DET HELE I AFTEN, jeg tager problemerne i morgen..

Det kender jeg ihvertfald lidt til. Uanset hvor sjov en aften man så har haft og lagt alt bag sig på selve aftenen, så er problemerne der dagen efter igen. Men man har genvundet energien til at kæmpe videre.

Så kæmp videre Danmark <3
Gør lidt for dig selv engang i mellem og nyd natten!!

Category: Ikke kategoriseret
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.